Huren van tenten, zoals pagodetenten, doet u bij River Tentenverhuur uit Berlaar bij Lier (Antwerpen)

 
 

River Tentenverhuur: voor al uw feesten een tent aan huis


 

Tenten huren tegen de scherpste prijs

Van de kleinste happening tot het grootste massa-event: River Tentenverhuur uit Berlaar bij Lier (Antwerpen )biedt u de geschikte feesttent aan.

U bestelt bij ons uw tent naar keuze en wij komen die de dag op voorhand netjes installeren. Waar u maar wilt. Zo bent u in geen tijd klaar

voor … feest!

 

Bij ons kunt u tenten huren, ook pagodetenten, tegen de scherpste prijs. Op zoek naar een betrouwbare partner voor de verhuur van tenten? Neem dan zeker eens contact met ons op!

Van pagode tot kadertent

U vindt ons volledige tentengamma terug op www.river-tentenverhuur.be.

Onze pagodetenten huurt u in verschillende uitvoeringen.

  • De witte pagodetent is ideaal om uw gasten te beschermen tegen de felle zomerzon. Ze ademt bovendien klasse uit en past tegen elke achtergrond.
  • Hebt u het liever nog luchtiger? Kies dan voor de transparante pagodetent. Deze hippe tent biedt u 360 graden zicht op de omgeving. Zo verliest u de kleintjes op uw tuinfeest nooit uit het oog.
  • Gaat u voor exclusief? Dan is de Silver Fashion pagodetent helemaal uw ding. U vindt deze tent bij geen enkele andere verdeler in België. Met haar zwart-witte ‘piano’-design is dit de blikvanger van uw feest.

 

Voor uw grotere events raden wij u de kadertent aan. In deze rechthoekige smaakvolle tenten huist u heel wat volk. Bovendien bestaat de mogelijkheid om hierbij een pagodetent aan te bouwen. Ideaal om een knusse loungehoek te maken.

 

Wij werken ook in de regio Mechelen, Heist-op-den-Berg, Nijlen ...

Tijd voor feest

Met een tent van River Tentenverhuur vieren uw gasten stijlvol en beschut tegen zon en regen.

Zo geniet u zonder zorgen van

uw feest.

 

De perfecte tent voor úw feest? Contacteer nu River Tentenverhuur uit Berlaar bij Lier, in Antwerpen.